Разполагаме с 7 вида печат за текстил, което ни позволява да сме гъвкави и да поемаме задания от малки единични бройки, до големи индустриални тиражи за производство и рекламни кампании.

DTG печат

Дигиталния DTG печат навлиза все повече в текстилната индустрия и е незаменим помощник за пълноцветни задания в малки и средни тиражи. Прекрасни контрастни цветове  върху бял и на цветен текстил. Принтера печати мастилата  директно върху тъканите с резолюция до 1440 dpi.
 
Препоръки за поддръжка на текстила и печата:
 
Пране при температури 30 – 40 градуса!
Тениската винаги се обръща с печата навътре!
Да не се използват силни препарати с избелващо действие!
 
dtg Дигитален печат на текстил

Трансферен печат

Трансферен печат изпълнен с дигитално напечатана тран-сферна хартия.
 
Използва се за пълноцветни избражения на светъл текстил. Отличава се с ниска цена и не особена трай-ност. Подходящ е за ниско бюджетни рекламни кампании, избори, еднодневни промоции.
 
Пране при температури 30 – 40 градуса!
 
 Тениската винаги се обръща с печата навътре!
 

Сито печат

Сито печат освен в индустриалните рекламни тиражи, така и в малки и средни серии от 20-50 бр. При малките тиражи се  отразява негативно на цената поради специфичната предпечатна подготовка. Но за сметка на това е несравним като издържливост при голямо разнообразие от тъкани, от 100% памук до все по-често срещани комбинации от памук, вискоза и еластан например.
 
Пране при температури 40 – 60 градуса!
 
Тениската винаги се обръща с печата навътре!
 
itopechat na tekstil i rabotno obleklo

Бродерия

Бродерията е позната на всички, като дълговечен и модерен начин за брандиране.
 
Логото изпълнено с бродерия изглежда стилно и шикозно на всяка дреха, от тениска до риза и костюм. Това е механичен процес при който използваме качествени копринени и полиестерни конци. При бродираното лого, няма избеляване, разкъсване и прането е до температури които може да понесе дрехата Ви.
Бродерия на рекламен текстил

Флекс и Флок

Флекс и Флок печата е може би най-масовия при малките тиражи, когато става дума за ниска цена и изпълнение на задания от няколко думи, до не-много сложни графични елементи. Готовите цветове са ограничени като палитра, но можем да изпълним и пълноцветно изображение с фотографско качество, което в последствие се изрязва по общ контур до получаването на пълноцветна емблема (щампа).
 
Пране при температури 30 – 40 градуса!
 
 Тениската винаги се обръща с печата навътре!