Разполагаме с 7 вида печат за текстил,  което ни позволява да сме гъвкави и да поемаме задания от малки единични бройки, до големи индустриални тиражи за производство и рекламни кампании.

Дигитален печат на текстил DTG

Дигиталния DTG печат навлиза все повече в текстилната индустрия и е незаменим помощник за пълноцветни задания в малки и средни тиражи. Прекрасни контрастни цветове  върху бял и на цветен текстил. Принтера печати мастилата  директно върху тъканите с резолюция до 1440 dpi. Дигитален печат на пълноцветни изображения върху тениски, суитчъри, потници. DTG печат с ярки цветове на бели и цветни тениски.

Препоръки за поддръжка на текстила и печата: 

  • Пране при температури 30 - 40 градуса!
  • Тениската винаги се обръща с печата навътре!
  • Да не се използват силни препарати с избелващо действие!

Ситопечат

Ситопечат на текстил освен в индустриалните рекламни тиражи, така и в малки и средни серии от 20-50 бр. При малките тиражи се  отразява негативно на цената поради специфичната предпечатна подготовка. Но за сметка на това е несравним като издържливост при голямо разнообразие от тъкани, от 100% памук до все по-често срещани комбинации от памук, вискоза и еластан например. Ситопечат на тениски за рекламни кампании. Ситопечат на разкрой за производство на дрехи и текстилни изделия.

Пране при температури 40 - 60 градуса! 

Тениската винаги се обръща с печата навътре!

Бродерия

Бродерията е позната на всички, като дълговечен и модерен начин за брандиране.

Логото изпълнено с бродерия изглежда стилно и шикозно на всяка дреха, от тениска до риза и костюм. Това е механичен процес при който използваме качествени копринени и полиестерни конци. При бродираното лого, няма избеляване, разкъсване и прането е до температури които може да понесе дрехата Ви. Прочети още...

Флекс и Флок печат

Флекс и Флок печата е може би най-масовия при малките тиражи, когато става дума за ниска цена и изпълнение на задания от няколко думи, до не-много сложни графични елементи. Готовите цветове са ограничени като палитра, но можем да изпълним и пълноцветно изображение с фотографско качество, което в последствие се изрязва по общ контур до получаването на пълноцветна емблема (щампа). 

Пране при температури 30 - 40 градуса!

 Тениската винаги се обръща с печата навътре!

Трансферен печат

Трансферен печат изпълнен с дигитално напечатана тран-сферна хартия.

Използва се за пълноцветни избражения на светъл текстил. Отличава се с ниска цена и не особена трайност. Подходящ е за ниско бюджетни рекламни кампании, избори, еднодневни промоции. 

Пране при температури 30 - 40 градуса!

 Тениската винаги се обръща с печата навътре!

 

Сублимация

Сублимационен печат може да се изпълни при тираж 1-2 бр. чаши, тениски, пъзели, и всеки материал който има специално полиестено покритие, което да задържи трансферираното изображение. Като цяло използваме този вид печат за изпълнение на задания в които дрехата трябва да е с цялостен пълноцветен печат. Първо се печати плата на ролка, след това се крои и шие. Така се получават неповторими рекламни и дизайнерски облекла, рокли, клинове, бански костюми с печат от ръб до ръб. Пране при температури до 90 градуса, ако позволява текстила! Дрехата винаги се обръща с печата навътре!